Torsk!

Då var det offentligt. Littorin är anklagad för att ha köpt sex. Brottet ska inte ha begåtts på fyllan eller i något deppigt ögonblick av ensamhet, det hade ju varit lite mer begripligt, utan det hela var planerat och uppgjort. Han ska ha skaffat en fejkad identitet och en speciell mailadress för ändamålet.

Jag tycker det här säger en del om de ”Nya Moderaterna” och deras människosyn, men det är klart synen på sexköp verkar ju lite kluven inom partiet. Beatrice Ask hade nog gärna skickat ett lila kuvert till torsken och regeringskollegan.

Själv föredrar jag nog en syn på världen där vissa saker inte kan köpas. Till dessa räknas bland annat sex och examensbevis.

Nu närmast kommer en presskonferens där, jag gissar att statsministern kommer att säga att han inte hade någon aaaning om att den forna vännen och kollegan var en sådan torsk och horbock. Tro det ni som vill!

Annars borde nog statsministern fokusera på misstankar om betydligt värre brott som riktas mot medlemmar i regeringen: http://www.dn.se/debatt/bildt-maste-ge-besked-om-sitt-ansvar-i-lundinaffaren-1.1135768

Några kommentarer:

Det är omvittnat att vi män av naturen utrustats med två huvuden. Det är trevligt och praktiskt på många sätt och alls inget jag jag skäms över eller som jag vill ändra på. Ett bekymmer som visar sig då och då är dock när representanter för vårt kön visar att de försökt tänka med fel huvud.

Press Enter News Agency

Det har definitivt ett allmänintresse, så Aftonbladet gör inte fel i att publicera uppgifterna, det fel som tidningen har gjort består i att berätta att Littorin har begått brott men inte vad detta brott skulle bestå av. De som anklagat tidningen för att suga på denna nyhet likt en karamell för att på det sättet öka lösnummerförsäljningen kan nu sägas ha fått rätt. Aftonbladet har i och med detta förstört kvällspressens rykte ytterligare ett antal steg, man kan undra om det verkligen kan bli sämre?

Jinge

Detta avslöjande visar med all tydlighet hur liten Littorin var när han satte upp sina barn som sn sköld för att ge en annan bild än den korrekta. Tyvärr kommer han barn att få betala ett pris för detta, men det är inte medias fel, ansvaret ligger där helt på Littorin själv.

I efterhand måste jag säga att Aftonbladet har handlat föredömligt i denna situation. De har gett Littorin alla chanser att lägga korten på bordet på sina egna villkor, men han valde att springa och gömma sig bakom sina barn.

Röda berget

Horeri: DN, Aftonbladet

Relaterat: DN, Aftonbladet

Bloggröster exempelvis: PENA, Jinge, Röda berget

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

En tanke på “Torsk!

  1. Pingback: Jinge.se » Prostitutionsaffär fällde Littorin

Kommentarer inaktiverade.