Sverigedemokratisk ”martyr” skar sig själv!

Vi var väl många som upprördes efter att ha hört om SD-aktivisten som blivit misshandlad och fått ett hakkors inristat i pannan. Jag menar visst är SD ett pack, men det där var ändå långt över anständighetens och demokratins gränser.

Jag tyckte ändå att den där nyheten luktade illa. Jag menar hur dum får man vara? Ett sånt där nidingsdåd gynnar ju bara Sverigedemokraterna. Högerextremister brukar vara duktiga på att hylla sina ”hjältar” och ”martyrer”, se bara på Horst Wessel. Vilken invandrare eller vänsteraktivist skulle vara så korkad att han gjorde något sådant?

Nu kommer förklaringen: Enligt rättsläkaren måste sverigedemokraten ha skurit sig själv i pannan. Polisen har inte heller hittat några spår av några angripare. Det hela verkar ha varit ett ovanligt osmakligt försök till röstfiske.  Men karln kan ju i alla fall efter detta visa sitt rätta ansikte. Han är nu misstänkt för brottet falsklarm.

Ta valet på allvar — inga brunskjortor i riksdagen!


Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Annonser

13 thoughts on “Sverigedemokratisk ”martyr” skar sig själv!

 1. ingen, INGEN skulle rista in ett hakkors i pannan, med arrbildning for livet, det faller pa sin egen orimlighet. detta kombinerat med timingen samt det faktum att det maste vara utomordentligt svart att dra nagra som helst slutsatser baserat pa vinklar och djup gor denna pressrelease, en dag fore valet, till ett demokratiskt lagvattenmarke av historiska proportioner.

  lakaren som kokat ihop denna ettersoppa, tillsammans med regimmedia som skamlost hakar pa vad de rimligtvis maste forsta vara en logn och ett pr trick, borde kort och gott atalas for valfusk.

  denna ”nyhet” har slutligen bevisat att jag har fel och mina mer radikala vanner har ratt; det svenska etablissemanget AR faktiskt genomruttet och skyr inga medel for att halla sig kvar vid makten. sverigedemokraterna ar inte bara ett demokratiskt parti som arbetar enligt parlamentariska principer, de ar det ENDA svenska partiet som arbetar enligt parlamentariska principer.

  • Konspirationsteorierna talar för sig själva: Kontakta en läkare eller psykolog.

   Hur svenskt är det att skippa å, ä och ö?

 2. otroligt…personligen hade jag dragit för för att rista i en sosseros i pannan för att skörda några få sympatiprocent. nu är ju inte utredningen klar men det ser onekligen inte bra ut.

 3. Det verkar konstigt att rista in ett hakkors i pannan på eget bevåg, fast folk gör ju de mest underliga saker, som att skära sig i armarna, sniffa lim och käka små blå piller så varför inte?

 4. ”Men enligt rättsläkaren tyder både vinklingen på kniven som använts och djupet på såret på att sverigedemokraten själv orsakat skadan”

  seriöst? Det om något är väl extremt vagt, men ändå väljer SD att kalla ett brottsoffer för lögner på extremt vaga grunder. Ännu ett kapitel i hetsjakten mot SD…

Kommentarer inaktiverade.