59 miljarders räknefel

Förutom allt vad som kan sägas om sverigedemokraternas vidrigt inhumana politik, partiets och funktionärernas bruna bakgrund, nazisånger och våld, så är det nu fastslaget av flera oberoende experter att deras budget är inihelvete fel.

Det finns helt enkelt inte så mycket pengar att spara på idiotstopp i invandringen som SD tror. När alla tjusiga vallöften från SD om bidrag till allt och alla  är uppfyllda står Sverige på minus, ekonomin raseras och allt blir sämre för alla.

Om det handler om ren inkompetens eller om det handlar om en medveten landsförädisk strategi, för att störta landet i kaos, arbetslöshet och våld, det ska jag ha osagt. Men vi vet ju från trettitalets Tyskland vilka som passade på att utnyttja av det ekonomiska kaoset. (Bilden till vänster: ett frimärke på tio miljarder mark)

En sak vet vi dock och det är att om man gillar Sverige ska man rösta och då rösta på något annat parti.

http://www.expressen.se/nyheter/val2010/1.2135781/sd-raknar-fel-pa-59-miljarder

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

6 thoughts on “59 miljarders räknefel

 1. Man kan alltid få de siffror man vill genom att hårddra kalkyler åt olika håll. I princip finns det inga av SD:s löften som inte ligger inom vad andra partier går ut med. Möjligen det där med allmän värnplikt. I övrigt är det mesta de går ut med skåpmat som redan ligger inom andra partiers budgetar. Visst de gör en besparing på invandring. Jämför man krasst med tex mp och v som inte nog med att de vill ha 6 timmars arbetsdag med samma lön, nedläggning av kärnkraften, utbyggt järnvägsnät, medborgarlön, friår, fri invandring, muslimsk äktenskapsbalk i form av att äktenskap öppnas för hur många personer som helst vilket medför fri hustruimport så är nog SD:s budget rejält överfinansierad.

  Det här valet ahr tyvärr landet annars gått mot diktatur. Politiskt våld mot ett parti som är på väg in i riksdagen har fått allmän acceptens, press och media har satt i system att gå ut med både den ena och den andra historien för att skrämma folk, inte genom saklig debatt utan ren skrämsel där den ena parten aldrig tillåts komma till tals. Detta är valet då alla riksdagspartier och svensk journalistik visat sitt sanna ansikte, och det har inte varit någon vacker syn

  Därav min röst på SD. Demokrati, yttrandefrihet och öppenhet måste få göra come-back. Sedan är det klart att jag har läst både koranen och kan det mesta om muslimsk historia… Synd ändå att SD är negativa till EU, där tror jag de tappar en del väljare men man får hoppas att de liksom en del andra partier mognar i den frågan och inser att det behövs samarbete över gränserna även mot islamiseringen-det största hotet mot Europa som demokratisk kontinent. Det största hotet mot Sverige är förstås den pågående antidemokratiprocessen som denna valrörelse bekräftat allvaret i.

  • Tror man att en röst på extremhögern gynnar demokrati och yttrandefrihet så har man nog sovit sig genom historie- och samhällskunskapslektionerna.

   SD har fått mer än rimlig uppmärksamhet och mer än rimligt utrymme i media om man jämför med andra partier i samma storlek. Att deras propaganda inte får stå oemotsagd och att skandaler av olika slag avslöjas är sånt som händer alla partier, även om SD verkar ha fler lik i garderoben.

   Många SD anhängare verkar ha en förvriden syn på pressfrihet. Den innebär INTE någon självklar rättighet för extremister av det ena eller andra slaget att använda andras tidningar som megafon. Den synen skrämmer mig.

 2. Nog med snack nu, låt oss rösta om det så får vi se!
  Valresultatet kommer att bli en chock för 7 klövern. jag tror att folket sent om sider har insett att nu kan det inte fortsätta så här längre.
  Våldtäkter, bil och skolbränder, skottlossning varje dag.
  Inget av det bekymrar dom etablerade partierna. Blir det inte ändring till detta val kan nog bara ett Islamist parti till nästa val få lugn i landet.
  Inte kommer någon av partiledarna som fördömer SD att vägra samarbete med ett parti som vill med demokratin och i kraft av sin storlek införa Sharia i Sverige

  • SD och islamister är väl ungefär lika illa. Lika fanatiska och med samma brist på respekt för mänskliga rättigheter.

   Men skilj på islamister och muslimer. De flesta muslimerna är normala, vettiga människor som inser att religion är en sak och politik en annan.

Kommentarer inaktiverade.